Sivut

maanantai 22. heinäkuuta 2013

Hollantilainen suklaakakku

Konfirmaatiopäivän herkkuja



21.7.2013 saatiin naimaluvat!;) Juhlissa tarjoiltiin esimerkiksi herkullista kakkua...

Taikina:

200g tummaasuklaata
200g voita tai margariinia
3 munaa
2½dl sokeria
3dl vehnäjauhoja

Sulata suklaa ja rasva kattilassa. Vatkaa munat  ja sokeri vaahdoksi ja lisää jauhot vaahtoon. Kaada suklaan ja rasvan seos taikinaan ja sekoita sileäksi. Kaada taikina irtopohjavuokaan joka on voideltu. Paista kakkua 175 asteessa n.30minuuttia. HUOM! Kakku eisaa paistua täysin kypsäksi, sen kuuluu olla keskeltä hieman kostea.

Suklaa kuorrutus:

25g voita tai margariinia
1dl kuohukermaa
150g tummaasuklaata

Kuumenna aineet miedolla lämmöllä ja levitä kakun päälle. Kakun maku paranee noin viikon aikana jääkaapissa:)




-Sofia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti